Zyrtare: Superliga e basketbollit të Kosovës do të transmetohet në një tjetër platformë televizive

Prince Caffe Superliga e basketbollit ka gjetur shtëpi të re mediale.

Ndeshjet e elitës së basketbollit kosovar nuk do të transmetohen më në ArtMotion, por në Kujtesa, përcjellë Gazeta Olle.

Lajmin të ditur e ka bërë vetë Federata e Basketbollit të Kosovës.

Vendimi është marrë në mbledhjen e fundit të bordit të FBK-së.

Sipas shtëpisë së basketbollit vendor, ArtMotion nuk ka përmbushur në tërsi marrëveshjen.

Vendimet e publikuara nga FBK:

  1. Ka vendosur që të ndërpresë bashkëpunimin me kompaninë ART MOTION dhe PRINCE CAFFE për shkak të mospërmbushjes së marrëveshjes;
  2. Ka vendosur që të lidhë marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë KUJTESA për shitjen e të drejtave televizive dhe për sponsorizimin e Superligës së Kosovës në basketboll.